Monday, November 19, 2012

burger bakar.....=(

dah lama dah orang kecoh pasal burger bakar..... semalam aku baru dapat rasa macam mana.... sedap ke tak.... dan yang tak bestnya.... burger bakar tak best!!!


ramai yang cakap sedap... ke tempat semalam yang tak sedap??? hehehehe.... serius rasanya baik makan burger special biasa jer.....=(


buang duit jer order semalam.... tapi kalau tak order tak tau pulak rasa dia macam mana....selama ni duk anggap sedap jer bila orang post burger bakar ni.... huhhuhuuuuuuuuuu indah khabar dari rupa rupanyerrrrr....


 yang ni ayam...of course aku punya.... tak sedap.... daging ayam rasa macam campur tepung... ke memang macam tu rasa burger bakar ayam??? tambah cheese extra lagi sehenggit.....


 yang ni daging.... rasanya daging lebih sedap dari ayam.... padahal aku tak suka makan daging....=P




7 comments:

Cik Cyda said...

Burger bakar katne ni?

nur anis said...

memang tension kalau beli makanan yang tak sedap kan..

Myra Jay said...

Myra baru sekali makan beger bakar ni..

Mungkin ayam tu tak kena dengan selera akak kot kan ;D

yan's cottage said...

kalau akak buat sendiri puas hati makannya....nak resepinya kat blog akak ada...cuba mesti puashati punya....

QA's ~ mamapapa said...

nyum!nyum!!!dah lama tak mkn burger bakar :(

IntaNBerliaN said...

haa tu la, biasa org kata beger bakar sedap.. tp sy pun xtau sbb xpnh mkn.

Hasrina said...

oh ye ke.never try any