Thursday, November 29, 2012

sakit jiwa raga....



Rasanya penah bagitahu kat blog yang laptop aku rosak… so atar repair… rosaknya hardisk… so memang dah tak boleh buat apa…. Memang nak kena tukar baru…. Semua dokumen aku yilekkkk satu apa pun tak boleh nak amik… gambar gambar masa muda mudi dulupun satu pun tak dapat nak simpan… sedih giler… rupanya aku tak simpan bekap dalam pen drive…. Sakit jiwa raga betul…. Rasa macam nak nangis jer walaupun tahu tu keja sia sia….=(


Hantar repairnya jauh nun kat Plaza @ Komplek Idaman…. Korang mesti cakap jauhnya kan… sebabnya aku tak tahu nak antar mana… partner pula dia biasa dengan kedai tu… so no choicelah…


Tapi yang sedihnya bila dapat balik laptop tu dah tak macam dulu… dah terkopek kopek sana sini… adik aku kata mesti lah jadi cam tu sebab dia nak buka nak tukar hardisk… tapi tak boleh ke buat elok elok?? Dah rupa buat keja dengan kaki bukan dengan tangan… sakit ati tau… aku bukan main jaga laptop tu…. Sesuka ati derang jer buat macam tu….


Keluar keluar plaza tu terus p melantak kat depan tu…. Nasib baik roti john ni sedap giler… tapi sebab dah kenyang giler terpaksa amik yang kecik jer… tu pun tak abis….=(





5 comments:

Falsya said...

kompleks idaman kat gombak ker?..

pinky said...

@Falsya

hehehe....betul kat gombak...i kat damansara pg gombak....rushing giler semlm....

Pen Biru said...

boleh histeria kalu cmtu..huhuhu

nur anis said...

ganasnya dia buat sampai terkopek..

Hasrina said...

eh ye ke i hantar tak de pun terkopak terkopek dan dia boleh save data....tukar hardisk gak. mb rosak tahap lain2. haha