Tuesday, November 27, 2012

chatime....



Beli satu percuma satu….hahhahahaha…. sapa nak bagi kan??? Ntah apa halnya chatime buat promosi semalam…. Bagi percuma winter melon pada setiap orang… dari pagi sampai ke…??? Abis lah kot stok dia….


Lupa pulak nak tanya cina tu perisa baru ke apa??? Tapi tak sedap langsung rasanya…. Tapi sesapa yang suka cincau mesti cakap best… aku tak boleh minum cincau macam tu jer… kalau campur dengan air bandung or soya bolehlah… kalau tak baik aku minum air putih biasa jer…ahaksssss


Puas ati minum chatime semalam…. Sampai aku nak ke toilet 2 kali… hahhaha….   



13 comments:

intanfirdaus247 said...

morning pinky! wah rezeki di malam hari..:)

ieyda said...

best lah cincau tu...ieyda leh je minum cincau tanpa campur apa2....

Kakcik Nur said...

Anak bujang kakcik suka sangat lepak di Chatime...

intanfirdaus247 said...

pinky nyer iklan done! hahah..2 iklan akak click dik...:P

intanfirdaus247 said...

nuffnang nyer iklan x mau kuar lak

nur anis said...

saya suka cincau..:)

Falsya said...

chatime!!!!!!!!..

IntaNBerliaN said...

syok tu...beli 1 percuma 1 lagi... puas minum.. bak kata awk, sampai nk terkencinglah.. ihii

nn lylyn said...

xpernah g chatime

nn lylyn said...

xpernah g chartime

Myra Jay said...

Rasanya tak penah minum Chatime ni, tapi rasanya belasah je air apapun semua MJ layan..eheehee

ieda said...

alamakk ! awat akak x pernah try erkk huhuh

Hasrina said...

cha time