Wednesday, November 28, 2012

hai....

salam semua......hari ni lambat bersiaran sikit..... masuk opis pagi tadi concrete dengan keja dulu....huhuhu.... tetiba banyak keja urgent pulak....


sekarang rasa okayh sikit.... oh... baru dapat sms dari Padini... ada sale up to 50%.... berbulu jer rasa.... kenapa??? aku baru lepas beli handbag and selipar ari Ahad lepas... kalau tahu nak sale macam ni tak denya aku beli hari tu....grrrrrrrrr


nanti kalau rajin aku update stori mori sopink hari ahad lepas ya.... ohhhhhhhhh Padini sales nanti aku nak beli purse.... purse dah rabak giler.....kalau boleh nak beli lagi handbag....wakakkakakkakka..... last sopink for this year....kihkihkihkih.....korang percaya??????

7 comments:

Zila Zainal said...

eh ehhh canen ak subscribe sampai dapat sms2 bagai ni? uwaaa nak jugaaaak

Falsya said...

nak jugak nak jugak..hahahha

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... sy dh lama xbeli ni

intanfirdaus247 said...

nak juga boleh x? hehehe

Myra Jay said...

Akak suka sopink ek? Myra sekarang dengar ada less macam tak rasa nak membeli lagi.. Duit kut sama tak dak..huhuuu :)


p/s: Kak, barang avon tu nak bali 1 pun boleh :D

ieda said...

fuh rugi2 ekekek ;)

Hasrina said...

no no to shopping huuuu