Tuesday, January 22, 2013

citer shopping shopping shoppingggggggggggggggg



Sengal… pompuan dengan shopping tak boleh dipisahkan…. Habis part duk menggila nak collect handbag… (handbag murah jer….) sampai satu part aku sendiri yang tak nak handbag…. Hohoho kau ado???? Sampai macam tu sekali…..


Lepas duk gila kumpul handbag…. Sangkut pulak dengan seluar…. 2helai levis aku sapu…. Sampai naik juling biji mata nak bayorrrrr….. beli lagi kat cotton on  selai…. Lepas tu rasa okayh stop it!!!


Sekarang tengah angau nak kasut pulak…. Masa pegi makan Kenny roger kat Tropicana tersangkut dengan kasut summit… beli satu flat shoes…. Murah giler…. giler pun tak murah macam ni…. dapat dalam 24.95 sajorkkkkkk….. padahal baru lepas beli kasut kat the mines hari tu…. Hehehehe….
Hujung minggu hari tu pergi One U tersangkut pulak dengan kasut ni…. aduyai…. Murah jer…. Tapi masalahnya…. Kopak…. Nak stop beli semua tu…. Tolonglah… tapi hati duk berkenan gilerrrrrrr….. hari hari duk ngusha gambar kat hand phone sampai orang tengok pun dah tak betul…. 

tantek tak????

6 comments:

Mysara Ab Rahman said...

ksimpulannyer kne sntyase duk umah..haha
pmpuan ni klu kt luar nmpk je, sume nak..:D

Pink Lavender said...

biasalaa perempuan...9nafsu tuh...tutup 1 nafsu..ada 8 nafsu tgh menunggu..hahahaa

Falsya said...

jelesnyeee leh shoppingggg..aiii kene behave smp bln 5..pastu sambung plak smp bulan 11..sobsssss

ieda immi said...

akak nie kalau boleh nak shopping beg huhuh .. dah lama x beli beg tangan :(

cantik kasut tuu dik
simple ! ;)

Hasrina said...

keh3 next time u nk beli apa2...ok2 next time datang......if u dont come back thats mean u tak perlukan barang tu...jimat duit keh3. what i do now.hehe

intanfirdaus247 said...

salam pinky..sowi kak intan sangat busy..nak bw x smpt..hehe..wah shopping sakan yer dia..;0)

* masker tu rm9 postage rm 6.jadi rm 15