Tuesday, January 15, 2013

hari malang... @Kenny Rogers....=P

alkisahnya.... ada orang tag kat FB ada red day.... hahhahahha kalau nak mengingatnya sendiri sumpah tak henggat!!!..... banyak makan semut kot... tetttttttttttt


balik kerja kemain semangat hari Rabu tu.... kebetulan pulak kita puasa ganti hari tu..... so masa berbuka tu makan light light jerlah.... berdesuppppppp siap cecepat takut tak sempat.... sebab nak amik sorang kawan tu dulu kat umah dia..... masa tu pun otak tak center.... padahal kawan tu umah dia dokat jer dengan the curve.... tapi tak ingat langsung si Kenny ni pun ada jugak kat the curve..... huhhhhhhhhhhhh gigih kita u turn balik one u balik..... sengal jer rasa....


sampai one u nasib baik parking ada jer merata rata.... terus gigih jalan kaki cari si Kenny ni.... sekali.....demmmmmmmmmmmmmmmm tutup for renovation...... ohhhhhhh sakitnya hatiku.... nak patah balik pergi the curve rasa macam tak sempat jer.... jam dah 9.15.... nak hadap jamm, nak hadap traffic light... pukul berapa agaknya boleh sampai nanti???


sedih sangat.....gigih kita pakai baju merah, gelang merah, kasutpun merah.... hahhahaha giler semua merah.... satu merah cukuplah.... bukan apa... gelang ni memang dah lama pakai.... silver yang gantung gantung cristal merah.... kasut pulak memang kita tengah melenjan kasut merah sekarang ni... adik siap pinjam baju nga selipar merah i.... stok merah berlambak lambak kat umah sebab kita memang suka merah...=P tapi kalau blue day....mati kutu aku... i don't like blue....wakakkakakkaka....


huhuhuhu.... so  decide lah tempat lain.... lapor sangat time tu.... tadikan kita makan light light jer.... so........ pecutlah g Subang Perdana.... cari nasi kukus....


rasa macam tak puas ati sangat.... tak dapat makan buy 1 free 1 ni.... tak kira.... lain kali nak makan jugak...huhuhu....hari esoknya.... pergi lagi kat Tropicana City Mall.... sampai2 jam baru 9.45malam... tapi derang dah cakap kedai dah nak tutup.... tak dapat jugak makan.... asparagus betul.... memang tak de rezeki.... tu pasallah p kampung baru yang kena cekik darah tu.....dua kali hampeh!!!


last last.... hari Sabtu petang tu pergi lagi Tropicana tu.... kali ni baru dapat makan huhuhu..... dah rasa macam orang mengidamlah pulak..... kihkihkih.....

serupa tapi tak sama hikssss.....


serupa gak tapi tak sama....hikssssss


licin........

8 comments:

kakchik@ella said...

Kc suka kenny rogers.

yatd said...

mmm mnyelerakan

jom join bpog saya juga

ieda said...

tu dia .. geram punya pasal .. sampai licin ! ;))

Falsya said...

ooo, ini la kisahnye yeeeeee...mmg kalau aiii jadi gini pun mesti stress..;)

Cheq Kaq said...

sedapnye kenny rogers...

Hasrina said...

dah lama tak ber kenny rogers...me like nandos to eh

Mak Wardah said...

kr best jugak, bila tengok licin tu memang betul2 mengidam tu...

intanfirdaus247 said...

akhirnyaaaa..hehehe