Tuesday, January 8, 2013

mari bergossip....=P




Kalau share kat sini orang tu akan tahu tak??? Huhuhu…. Jahatnya aku!!!!  Tapi rasa nak share jugak sebab benda ni duk berulang ulang banyak kali…. Pasal apa??? Okayh kat sini kita ngaku mood menjoyah sikit….=P


Ada kawan kat fb… selalu share masalah jiwa raga…. Rasanya walaupun tak mention tuju kat sapa…. Tapi boleh tangkap tuju kat laki dia….aauuuuuuuu….. kalau naik kan status general laki bini kita pun tak ambik pot… fb kooo tapi sekarang lantak dialah kan sebab fb dia… tapi kita nak jugak menjoyah….huhuhu….


Selalu bebenarnya duk up story pasal sedih tak dapat perhatian bagai, kecewa dengan sikap laki, rasa diri tak dihargai…. Buat apa??? Jatuhkan air muka sendiri jer tu…. Yang tukang komenpun duk panas panaskan line… tak bestlah kan…. Nak share sekalipun masalah tu… carilah orang yang betul betul boleh percaya… dan boleh jugak pm, chat, inbox…. Banyak cara sekarang…. Dari orang bersangka baik terus orang bersangka buruk….


Kekadang menyampah jugak... bukan tak boleh nak unfriend, hide, block… tak sampai ati beb… member sekolah… tapi lately ni melampau sangat…. Tak bestlah duk kongsi benda macam ni kat fb… fb kan tempat semua orang boleh tahu…. Gunakan fb secara berhemah okayh….aik??? tetiba…=P

7 comments:

Falsya said...

memahami sgt...hahaha

Myra Jay said...

Memang macam2 status kat FB, kadang rimas baca yg jenis luahan macam ni kan..

Kakcik Nur said...

Masalah 'dalam kain' ni memang agama melarang kita menghebahkannya...

Cheq Kaq said...

itu laa..byk tau yg macamtu..lagi bala bile yg komen tu pulak ex gurl fren/boy fren dia dulu..dari situ laa cinta lama berputik kembali,,ish ishh mohon dijauhkan..

intanfirdaus247 said...

Huhuu…jangan citer la masalah umah tangga kat fb..x elok..dan x murni..hehe..kan kan..

Hasrina said...

tak suka...i have certain friends macam tu, buruk mana pun suami,isteri kena jaga aib suami...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tu xsuka berfb sgt hehehhe...serabut kdg2 dgn fb ni