Wednesday, January 9, 2013

oh my ASB!!!!



Oh my lupa…. Huhuhu…. Macam mana boleh lupa ni??? selalu kalau bab bab duit ni tak pernah lupa…. Kihkihkihkih…. Alkisahnya hari ni dah 9hb kan???? ASB dah boleh cek 2hb lagi kan??? Huhuhuhuhu….. sampai sekarang kita tak g cek lagi bonus dapat berapa…. Langsung tak ingat…..hehehehe…..


Semalam masa on call dengan kakak ipar dia tanya bonus dapat berapa…. Terus kita terpinga pinga…. Bonus apa?? Kalau company bonus… masa CNY nanti… dan dan tu jugak terus teringat pasal bonus ASB…. Hehehehe…. Kira kita hari ini dalam sejarah ni….. terlupa bab bab bonus….=P


Korang semua dah cek ker???? Kalau belum mohlah kita p cek kat bank….


12 comments:

ieyda said...

mesti banyak masyuk nie kan....hihihihii

ieyda lum cek lg..biarlah dl...takut hbs kalau awal gi cek...mata duitan $$$$$$ nie.hihihhii

Zie said...

udah en suamy tolong pi chek... dapatlah... 1*** hehehe

intanfirdaus247 said...

kak intan x cek pon..dan x pernah cek..sebab x dua tiga kali je masukkan duit dalam ASB..hehe...tataulah banyak mana ada..errr, nak cek ni kat RHB bole x? kak intan hr tu buka akaun asb di RHB bank

ainnoraini said...

blm cek lagi...
alhamdulillah ada la sikit kot dlm tuu..

pinky said...

@intanfirdaus247

sy pun buka acc kat RHB kak...jomlah kita sama2 cek kat RHB...dekat je blkg opis je ni...hehehe....

MystoryPic said...

hehehe... line ASB kat bank dah clear.. sbb semua org dah update.. boleh la gi cepat2

Cheq Kaq said...

dh lame tak masukkan duit dlm ASB..huhu

Myra Jay said...

Mj teringat nak update buku, tp masalahnya buku hilang tak tau p mana...sobsob :D

Hasrina said...

not yetttt selalu lupa bawa buku...esokkkk...

orked violet @ SYA said...

owh..da bLeh check ye??

best nye!!!! =)

sya-orked.blogspot.com

Cik Syida said...

hehehe, bykkkkkk nieeee.. tu yang lupa tu, kan kak ? heheehhehe.. :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti banyak masyukkk ni hehehe