Tuesday, January 29, 2013

sany char kueh teow


perghhhhhhhh..... giler udang berketul ketul..... siap ada orang sedekah lagi.... wakakkakakka.... ni citer lama.... lepas amik gambar ni.... dah repeat makan lagi sekali.... marbelossssssss sangat....huhuhuhu....


kat sini susah nak cari char kueh teow yang best.... tapi tak taulah korang.... dah bertahun tahun duk damansara ni.... selalu kalau teringin mesti pergi Subang 2.... tapi pakcik tu sengal.... meniaga ikut suka hati perut pedal dia jer.... banyak kali terkena... pergi pergi kedai tutup.... grrrrrrrrrrrr



tapi kat sini memang terbaek.....

8 comments:

Falsya said...

xterliur pun sbb baru je makan CKT semalam...kuikuikuikui..*tetibe*

Kakcik Nur said...

Sehingga menjilat pinggan tak? :)

Hasrina said...

all ckt..suka2..nak p cari gak lah

intanfirdaus247 said...

Owh sedapnya c.k.t…baru 2 3 malam lepas makan ckt kat gerai dia pacak kat area kedai mamak…pekena dengan air barli suam

ros_reeza said...

memang terliur.. nak jugak.. hari tu makan kat jb ni, dia guna keow teow yg yong tou fu punya.. huhu.. tak sedap.

ainnoraini said...

nnpk sedap jer...tak ckp sepinggan ni...

ieda immi said...

urmmmm yum2 .. lapar nyeeeeeeeeeeee

Myra Jay said...

Sedapnyaaaa... :D