Thursday, January 10, 2013

Siam Mali....

tak tau u all kenal ke tak kedai ni.... tapi kalau sesapa yang otw Kota Damansara nak pg uptown tu mesti nampak satu kedai makan ni.... nama kedainya Sayang Salhah..... oh my skemanya ayat......ouch!!!


actually kita ni penggemar tomyam tegar... dari tomyam putih sampai ke merah.... hahhahhaha... tapi tomyam ayam jer.... campur campur tak nak..... ada daging... huhuhuhu.... kalau nak pesan tomyam campur kena pesan sekali tak nak daging.... so.... baiklah teman terus order tomyam ayam... senang citer.... tapi ni bukan nak citer pasal tomyam... nak citer pasal makan lain....


huhuhuhu.... sebabnya kat sini sup lagi kick daripada tomyam.....hahahahhahaa..... so tiap datang sini mesti nak makan sup... sedap woooooooo tak rasa macam sup sup yang biasa kita makan kat kedai siam tu.... tak tau apa dianya resipi sebab kita tahu telan jer makanan tu....

sedap giler!!!

ni kueh teow tomyam kot....bukan kita punya....

6 comments:

Kakcik Nur said...

Masa tekak 'tak sedap', elok juga makan tomyam panas yang ada rasa masam2 tu... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedapnyerrrr tomyam tu

intanfirdaus247 said...

tudia aihhhh...kecoq ayaq liuq kak intan ni pinky oiiiiii..

Cheq Kaq said...

sedap nyer........

nadia said...

lapar pulak tengok makanan malam2 ni :p

Hasrina said...

pekena n cili potonggg fuhhh but of cos i pilih sup