Thursday, January 3, 2013

PappaRich....

oh my makan.... selera sekarang bukan main... badan dah naik macam dipam pam tau.... sepanjang hayat... ni kira paling berat badan kita... nak bagitahupun rasa bersalah jer kat diri sendiri... wakakakakkaa.....


mana taknya.... keluar jer makan, makan jer keluar.... hahhaha.... amik kawwwww... tak kiralah pukul 1pagi pun tetap nak makan nasi.... lagi lagilah duk sini ada kedai 24jam... abis naik badan....


ni gambar makan pukul 11++ kat PappaRich Setia City Mall.... sebenarnya nak tengok wayang tapi wayang lambat sangat soooooooooooo makan lah dulu.....huhuhuhu.....


tak teruja langsung bila kueh teow ni sampai kat meja..... lagi berseri kalau makan kat kedai biasa... tapi nasib baik bila makannya not bad....

extra sambal kena cas sehenggit....

ni my nasi lemak pukul 11++ kawwwwww.... ayam dibaginya tang peha... memang idaklah teman reti makan pakai sudu kalau tak de orang tolong kopek kan....ahaksss


sekarang ni teringin Madam Kwan's pulak..... teringin nasi bojari.... huhuhu.....sesapa yang baik hati boleh bagitahu tak berapa RM satu set hidangan ya... sebab kita nak belanja orang tuuu tapi kita pun tak pernah lagi makan kat madam kwan ni.....huhuhu.....

17 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik tak pernah 'masuk' lagi ke PappaRich ni sebab kakcik rasa kakcik tak berapa nak rich... Hehehe...

Pen Biru said...

hari2 paparich..boleh bankrap mama..hahaha

akubiomed said...

Pernah makan 2 kali ditempat ini. Pertama ada bekas rakan sekerja bekerja di PapaRich dan belanja dengan gaji pertama. Kedua bos belanja makan. :-)

kakchik@ella said...

KC suka PappaRich sebab banyak pilihan.

ieda said...

ermmm sedap2 .. akak dah 2 kali masuk ..menu2 dia semua superb ! ;)

Azlan Strider said...

xpe..makan jer selagi bo;eh..makan kan satu nikmat..asalkan kena pilih yang berkhasiat..hehehe

Regards,
-Strider-

Cheq Kaq said...

makan jangan tak makan..salam perkenalan dari cheqkaq!hehe

Falsya said...

aiii suke makan mee kari kalau gie pappa rich..sedappppppp..

MaMa Rey said...

sedapnya..menggugat selera betul nasi lemak tu(follow u)

Hasrina said...

whuuu time study sokmolah buat kerja gini,...now dah bersahara hihi

nabilah_2908 said...

makan untuk hidup...tengah sihat ni makan la apa yg teringin.. :)

cuba tanya pakcik google...ada rasanya info nya.. ;)

Myra Jay said...

Tak penah try Pappa Rich, takpela mencuba kan taste kat situ ;D

MystoryPic said...

Tunggu kaya dulu la ye.. baru masuk sini huuhuhu

si gadis said...

alaa, dapat ayam tak besau tak best :p

Azura Roslan said...

nanti nak cuba try mkn kat sini. nampak mcm sedap je..

Mysara Ab Rahman said...

mai lum pernah try g papparich..
nway, baru follow cni..:)

Cik Syida said...

wah, sedapnyeee.. hehehe, cyda pun xpernah masuk mdm kwan.. tak dapek nak nolong :D