Friday, January 18, 2013

sayang korang semua....

muahahahahhaha....ayat gedik.... semalam kita dah draft satu citer sopink tak henggat tu.... so semalam ingat malam tu nak transfer gambar.... tapi yang hadooooooooooo...... tak ingat langsung.... gambar kat pendrive pun lupa nak copy masuk dalam laptop kat umah.... huhuhuhu......  susahkan bila gambar amik guna camera ni.... mesti jadi kes lupa ingatan macam ni.... kalau amik pakai hp kan senang..... hehehehe....


so sebab tak nak menghampakan sesapa yang masuk blog ni hari ni...... kita nak up jugak entry ni..... at least ada jugak entry merapu merapan ni kan.... hehehehe....


anyway.... hari ni kita tengah excited tunggu courier dari pos malaysia....kihkihkihkih..... beli apa??? beli naturactor cover face.... kita dah banyak kali repeat order dengannya.... memang puas ati sebab dia memang jual made in japan.... bukan china.... macam mana kita confident jer cakap betul made in japan dan ori ni???? sebab dulu penjual ni belajar kat Jepun, dan barang yang dia jual pun murah.... cuma RM41henggit jer....dah banyak kita jumpa yang jual NC face ni yang made in japan jual 60+++ ..... hiksssss selebihnya yang kita jumpa jual made in china.... huhuhuhu....kat uptown lagi sadisssssssssss yang made in cina ni derang jual 20henggit jer.....


babaiiiiiiiiii

5 comments:

intanfirdaus247 said...

kak intan suka pakai naturactor ni...sedap..kak intan pakai kod 151..x berminyak...smooth ja

Hasrina said...

apatu share le gambar ihih

pinky said...

@Hasrina

sori dear gambar tak de... ni foundation yg buat muka kita gebu bak kat kak Intan atas tu....huhuhu...

intanfirdaus247 said...

dalink pinky..yg ni masker ni :

http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/01/charcoal-mask-masker-arang-yg-saya-guna.html

kak intan x amek untung banyak..just duit minyak g balik beli stock, duit minyak g balik ke post ofis tu je..keh keh keh..:P

kalau nak habaq na kat kak intan..:)

Falsya said...

alamak..sekali baca komen kak intan terus jd mcm teruja..siap ade kod2 bagai..hehehe