Wednesday, January 23, 2013

sengal ubi.....=P

korang rasa nak lempang aku tak????? hahhahahhaha sengal ubi betul.... alkisahnya.... kita pakai handphone ni dah masuk 2thn setengah kot.... tapi semalam baru godek godek camera kat hp ni.... selalu rasa bengang giler bila amik gambar.... kalau nak fokus sesuatu mesti blur.... rasa nak tampor jer bila tengok gambar.... sakit jiwa.... selalu kalau nak amik gambar nak fokus fokus sesuatu benda tu mesti kena guna hp housemate... lepas tu nak tunggu dia email gambar...aduyaiiiiiiii berjanggut!!!


so semalam tak de keja nak buat saja godek godek phone ni jumpalah auto focus.... cehhhhhhhhh baru sekarang jumpa.... selama ni aku off fokus rupanya.... sebab tu gambar jadi blur.... siap cakap kat partner.... hp ni cikai betul lah nak fokus tak boleh.... dia pun sengal ubi macam aku gak... terus cakap yalah telepon lama....ceh!!!!


ngek kan???? nasib aku tak sedekahkan hp ni kat adik adik..... nasib aku tak meroyan nak beli hp baru... selama ni aku redha jer.... kihkihkih.....


nak tahu tpn apa????


























































































































































































































































































































































orang dah tak pakai dah hp ni.... orang dah pakai iphone, samsung, ipad.... huhuhuhu.... bilalah boleh beli hp baru ni.....=(

 

8 comments:

ros_reeza said...

hihi.. kenapa lama sangat ambil masa nak godek handphone tu?.. hihihi..

Pen Biru said...

jenuh sy skroll..baru nmpk pic

Falsya said...

alang2 2thn lebih, tunggu ler smp nak jual hp tuh..mau jerut leher sendri time tuh..hahahahhahaha...

haippp, kite pun BB user tau..hahahahhaa..

Nory Zoulkefle said...

ni dah ade ura2 mcm nak tukar henpon baru je...hehhe

Hasrina said...

amboihhh lenguh tangan scroll wehhh ....hahahaha,,,,,tapi org len pakai bb gambar cantik je,,,,kan hai hai,,,next time 2ka pun benda pertama explore camera eh?

Cheq Kaq said...

uikss cheqkaq pon pakai BB, tapi gmbar ok jer..sabar2 jangan laa tukar..nk gmbar cantik beli kamera terus kan senang..hehe..

#nak bb pin..hhehe

intanfirdaus247 said...

kak intan nyer hp lagi lama..hahah..ni kira ok lah..amboeh jenuh scroll aih.

intanfirdaus247 said...

pasal masker boleh je..ni no akaun kak intan 164034290666 -maybank..wan hafzan...pas bank in nanti bgtau kak intan nama dan alamat penghantaran ya..