Wednesday, July 4, 2012

bukan wordless Wednesday...

yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hohoholickssssssssssssss kihkihkih..... sepatutnya hari ni WW kan??? tapi..... ada aku kisah??????????????????


sori ari ni mood nak taip banyak word sikit.... sikit jer tak banyak pun.... dalam minggu lepas dapat sms dari Jusco.... katanya depaa nak buat sale ari ni nga esok..... haishhhhhh saja jer kan..... bulan lepas i dah nekad tak nak sopink apa apa bulan ni.... cuma nak beli baju raya jerrrrrrrrrr sekali............ hampeh tol Jusco ni!!!


sebenarnya ari Ahad minggu lepas dah terrrrrrbeli baju sehelai.... tu pun sebab nak ganti balik baju yang beli online tapi terlebih excited lupa nak tengok bebetul shoulder yang derang bagi.... main beli jer..... sekali baju sampai amik kooooooooooo tak muat derrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


nasib baik housemate sorang ni cekeding.....so jual kat dia jer.... jualnya bulan lepas tapi bulan ni baru dapat duit.....muleh gitu????  okayh jer i.... janji tak sakit ati tengok baju tu..... so.... bulan lepas dah cakap kat diri sendiri... hehehehe sengal tak???? cakap nga diri sendiri..... kalau dia bayar nak beli baju lain tuk ganti baju tu.... tapi tak mo baju online lagi... tak  nak sakit ati lagi....


tu yang terbeli yang ni............ murah jer.... tak sampai 50 pun lepas less.....






tapi............ bila balik umah.... tudung corak purple pula tak de daaaaaaaaaaaaaaa ada tudung purple plain jer.... aiseymen mana boleh pakai dua dua plain cam ni kan????


fuhhhhhhhhhhh ari ni dalam sejarah tau beli baju tapi still tak pakai lagi.... selalu beli hari ni esok i dah pakai okayh.....hehehehehe......







haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kan dah cakap tak banyak word pun.... tak percaya lagi????

8 comments:

nur anis said...

maksudnya, kena beli tudung baru pulak tu kak..hihi

kakcik said...

Kakcik belum berani beli barang online. :)

pinky said...

@nur anis

aduhhhhhhh tu yang malas tu...=P

pinky said...

@kakcik

hehehe....jgn biasakan diri kakcik...nt loss control....hehehe

~~zana@pb~~ said...

belasah je tudung hitam...haha..

Pen Biru said...

pengajran nye..kalau nak beli baju kena beli tudung juga..bankrap dowhhhh

Falsya said...

sbb tuh la jarang nak beli online..takut kene tipu..hehe..

IntaNBerliaN said...

nak kne beli tudung plak la ni.. hihii