Monday, July 16, 2012

Burger King not McD...

Tertiba jumpa gambar ni dalam handpon.... terus upload sini.... tak ingat p layan burger king ni bila....hahahhaha.... sebab pegi burger king macam biasalah.... nak melantak dengan harga yang murah....hikss!!!


cer tengok rega.... dah sama macam mcD kan??? tapi ada 4 menu jelah... okayh what??? sekali sekala layan burger king okayh gak... lagipun nak pergi pun dekat... OU jer....huhuhu....








sebenarnya tersilap order.... sebetulnya me tak suka burger yang dagingnya grill..... tapi hari tu terorder pulak..... bukan apa saja pilih yang ni sebab yang ni paling mahal tuk ayam... daging takmo.... tak syedappppppppp nak ayam jugak... wakakkakaka.... tuk ayam ada yang grill dan ada yang goreng macam biasa.... sengal betul teramik yang ni.... tak syedappppppppp.... ingat dulu mcD kuar kat GCB... me tak beli langsung.... sebab me tak suka peha n me tak suka grill...... muahahahhahahha...




gigitan terakhir tu aiseymennnnnnnnnnnnnnnnnnn rasa nak kuar balik jer segala isi perut tau.... sumpah lain kali tak order lagi!!!!

11 comments:

nur anis said...

sedapnya!!!

Falsya said...

kalau BK suke makan whopper..sedapnye..lama x makan..;D

ieda said...

huhuhu akkk ada je kupon value meal burger king nie ..
entah bile nak pergi ..
sedap kan ..
burger king dah upgrade skrg nie

ieda said...

huhuhu akkk ada je kupon value meal burger king nie ..
entah bile nak pergi ..
sedap kan ..
burger king dah upgrade skrg nie

Zie said...

rugilah kan kalau tersilap oder macam nih,, huhu tak leh return balikker? hehehe

TiranaAduka said...

lapo la pulak tgok gambar tu

kakchik@ella said...

KC suka Burger King!!! Sedap gak tau burger dia.

MulutPayau said...

sedapnya....akak pun peminat berger..tapi serius dik, akak tak pernah masuk BK...huhuhu..

Yumida said...

nampak cam sedap...

Liza Razak said...

saya lagi suka burger king dari mcd sebab burger dia lagi sedap..hehe

IntaNBerliaN said...

adoiiii beger pulak... sedap tu... tp sini xda BK.. tu yg susah... pnh g sekali je :-)