Monday, July 9, 2012

durian duyannnnnnnnnnnnnnnnn





hari minggu yang ntah bila tak ingat huhuhuhu..... tetiba tekak nak makan duyan.... sekarang agaknya musim duyan kot.... pergi memana pun ada buah durian.... lalu nak balik keja pun jumpa gerai jual durian... tapi beli jer tak...wakakakkaka..... bukan apa makan sesorang mana ada nikmat....


so.... hari minggu tu cadang nak makan durian nga nak tengok Mael Lambong.... mat jijan berlakon harussssssss lah pegi tengok....=P.... last last lepas melantak duyan terus cancel nak tengok mat jijan tu.... takut satu panggung bau duyan....hehehhee....


so lepas makan duyan kat SS2 tak tau arah tujuan.... last last g uptown jer.... sebelum tu menyinggah dulu nak cari gerai burger bakar yang duk kecoh kat seksyen 7 tu,..... sekali tak jumpa daaaaaaaaaaaaa..... so, untuk mengubat hati yang lara.... singgahlah mcD makan chicken foldevor.... nasib ada backup plan....=P


nak citer pasal duyan lagi....=P.... cadangnya nak makan duyan yang makan sampai keyang tu.... yang kekonon  RM 9@10henggit jer.... sekali tak provide ya ari ari minggu.... hari berkerja saja.... hhehehehe...ingat depa tak nak untung ker????


9 comments:

IntaNBerliaN said...

oo ada ek yg jual mkn sampai kenyang...

a'a lah dorng pun nak untung jugak.. kalu hari cuti.. hbslah.. hihii

Hasrina said...

ambik cuti la p makan doyan hari bekerja,,,wah best gilerr

KhaiRin : anies said...

waduuhhhhh berkeroncong perut tgk doryannnn

pinky said...

@IntaNBerliaN

kat area SS2 byk yg jual smpai kenyang tp tu lah... hari mggu xde plk...=(

pinky said...

@Hasrina

hahahhaa.....tak agak agak... tak pelah weekend pun murah gak...=P

pinky said...

@KhaiRin : anies

hahhaha....tu lah pasal..

Falsya said...

sedapye durian!!!!!..kalau burp dlm wayang mcm mna la gayanye kan..hehehe..dh lama xmakan durian kat SS2..

nur anis said...

pergh...tengok isi..memang kenyang tu..

Adylia Qarissa said...

balik kampung tempoh hari sempat makan duyaaannn nyummmm nyummm