Tuesday, July 17, 2012

hasrat tercapai....

semalam... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banyak keja giler..... hari ni biasa biasa jer kot..... aduh janganlah datang mengejut lagi kerja tu....tak sanggup........


hehehehe....tetiba nak up citer ni..... dah lama teringin nak makan tapi tak pernah kesampaian.... tapi akhirnya.... hari ni dapat jugak makan.... alhamdulillah.......... rezeki ari Jumaat lepas lepas lepas.....hahahhahaha....


huhuhu.... sengal jer sepanjang hidup ni... ni baru pestime rasa si baldu merah ni.... dedulu duk nyanyi lagu Baldu Biru Ella jer... tak tau pulak baldu merah tu sejenis kek.... ingatkan nasi....=P


alkisahnya.... opismate punya wife meniaga kek.... tah macam mana satu hari tu boleh bersembang baik dengan dia terkeluar lah pasal kek red velvet ni.... haaaaaa dah alang alang dia buat dan jual tu.... try jelah.... order lah dengan dia... dekat pun dekat.... kalau betul sedap boleh repeat order.... soooooooooo orderlah.... alih alih pagi tadi dia bawak datang opis.... mmmmmmmmmmm.....


masa dia datang tadi i tengah mencekik nasi lemak..... so hold dululah.... simpan dulu dalam peti ais.... lunch ni baru makan... perghhhhhhhhh sedap wooooooooooooooo patutlah harga boleh tahan.... tapi i beli yang jar jer... murah sikit... kalau beli sejibik.... nanti aku yang kena sejibik membayarnya.....hehehehehe.....






aiseymen....gambar sungguh tak cunnnn.....redha jerlahhhhhhhhhhhhhhh

15 comments:

Yumida said...

aaaaaaaaa...menggodanya si baldu merah tu...nyum nyum

nur anis said...

saya teringin nak makan kek red velvet ni..tak pernah lagi try..

Falsya said...

nak RV....;D

Cinta Misteri said...

Huwaaaa nak tu jugak nak jugak...(hentak2 kaki)..

pinky said...

@Yumida

kan??? rasa terbau bau jer ni...=P

pinky said...

@nur anis

sedap tau anis... blh try xrugi...;)

pinky said...

@Falsya

amik amik...hehehe...tp tgk yg kak long punya lg menggoda kan???

pinky said...

@Cinta Misteri

amik amik...hehehe...;)

IntaNBerliaN said...

OH TIDAKKKKKKKK... sedapnya nampak... gambar last tu betoi2 menggoda... dh la pose ni... :-)

IntaNBerliaN said...

OH TIDAKKKKKKKK... sedapnya nampak... gambar last tu betoi2 menggoda... dh la pose ni... :-)

ieda said...

alhamdulillah
merasa jugak kan ;)
akk pun dah merasa makan RV nie ;)
seyess sedap ...

Hasrina said...

dah tak nak datang blog awak lah, selalu buat kite jeles tauuu

Liza Razak said...

comelnye packaging red velvet tu :)

zOeY zAu YaH said...

sedapnya tengok..

pinky said...

@Hasrina

huhuhuhuhu....=)