Thursday, July 12, 2012

carrot cake SR~~~

baru baru ni duk kempunan nak makan carrot cake SR.... aishhhhhhhhhhh kalah orang pregnant dah rasa..... hehehehe....


so.... perut yang chomel haruslah dilayan.... gigihlah p SR tuk beli kek..... nasiblah SR ni dokat jer dari umah....kalau tak memang tak lah nak g sorang sorang harusssssssssslah berteman.....hehehe.....


sampai sampai SR tu terpandang pula si Butterscotch.... aduyai.... dari nak beli carrot cake jer dah jadi nak beli ngan kedai kedai kek tu.....haishhhhhh kurang asam betullllllllllllllllll.....  so sengih sengih kat salesgirl tu terus tapau 2 cake terus....







sekarang ni teringin pulak nak makan dominos yang ada ikan bilis kat atas tu........ apa ke namanya ntah.... tapi ramai yang cakap best.....soooooooooooooo apa lagi???? haruslah terjah............  

23 comments:

Zana Adieyza said...

kek butterscotch mmg sedapppppppppp...

zana dh lama x gie dominos.. selalu gie pizza jer.. huhuhu

IntaNBerliaN said...

oh tidakkkkkkkkkkkk!! akak mmg dah lama nak mkn carrot cake tp xjumpa sampai skrg... adehhh

nur anis said...

carrot cake tu saya tak pernah try lagi..tapi yang butterscotch tu memang sedap sangat!!

Yumida said...

sedapnyeeeeeeeee!
hari tu beli blueberry fresh cream..terbaik wooo

yan's cottage said...

salam.....
carrot cake memang sedap.....!!!!!
kek kegemaran yan tu....!!!!!

Zila Zainal said...

Alamak.. carrot cake kegemaran saya.. haish.. nak cari la nnti

pinky said...

@Zana Adieyza

kita sll g pizza... dominos mmg jrg2...hehehe...

pinky said...

@IntaNBerliaN

kena cari smpai dapat ni....nnt baby kempunan...hehhe...

pinky said...

@nur anis

trylah anis... sedap jgk...bagi akak lah..hehehe...

pinky said...

@Yumida

hehehe....tahu sedap gak tu...=)

pinky said...

@yan's cottage

samalah kita..=P

pinky said...

@Zila Zainal

zila xyah cari...blh bt sendiri...hehehe...

Hasrina said...

why oh why? sekarang saya dah teringin cheese cake sr... ehehe

pinky said...

@Hasrina

hehehe..... new york cheese cake??

Falsya said...

mmg selalu mcm tuh la u..mcm sama je kite..nak beli lain tetibe ade extra pulak..hehe..

uwaaaaa...dh lama ngida pizza tuh..feveret...;D

Hasrina said...

yer betul :)

pinky said...

@Falsya

tu lah gegurl...extra yg menghabiskan duit....wakakkakakaka...

pinky said...

@Hasrina

haipppp tetiba teringin giler NY cheese cake ni...

Myra Jay said...

Tak penah makan lagi kek ButterScoch ni, dan dah lama tak p SR..huhuu

Hasrina said...

kalau dekat boleh kita g makan sama2 eh haha

pinky said...

@Hasrina

tu lah pasal.... bila nak datang KL??? nanti calling calling tau...=P

pinky said...

@Myra Jay

sedap tau MJ... blhlah try...mmg berbaloi...=)

Hasrina said...

insyallah