Wednesday, March 23, 2011

niat tak menghalalkan cara~~~~~~

tunggu mana tau hp bunyi ~tak de
tunggu mana tau sms masuk ~pun tak de
tunggu nak balik ~memang comfirm...hehehe...

boring tahap cipan...tadi menjelajah blog blog orang (memanglah orang jer yang tulis blog) semuanya cantik cantik....blog aku??? yang adoooooooo....rasa nak jugak blog cantik macam diaorang tapi apa daya...motong gotah apa nak dikatoooooooooo....memang tak reti....ni pun nasib baik jumpa scrapping kalau tak memang hampeh...

hari tu ada blogger tu...aku memang selalu pergi blog dia...ada tinggalkan soalan tak de pula reply...masing masing semuanya pentingkan ke'ekslusif'an masing masing...aku tinggal soalan sebab dia yang offer suruh tanya apa apa saja pasal blog dan memang aku harap sangat dia dapat tolong aku...tapi yang adooooooooo

tujuan aku berblog bukan untuk dapatkan duit sebab aku tahu tahap aku...nak pujuk orang untuk singgah blog memang tak retilah...nak buat contest apa apa memanglah kelautan terus...aku tulis blog ni sebenarnya aku nak habiskan masa lapang aku kat opis...kadang kadang satu hari kat opis satu kerja pun tak ada...jangan cakap company aku dah nak bankrup ok...cuma kadang kadang memang tak de kerja jer...lagipun aku kat branch so paham paham lah....

jadi nak isi masa senggang tu aku search internet...kebetulan masa tu tengah fames pasal isu bola...awek Khairul Fahmi Che Mat tu ada blog so aku rajinlah baca...baca blog kak red...macam macamlah...dari situ aku terlintas kepada aku tak buat blog sedangkan aku banyak duk buang masa jer selama ni...dari situ aku belajar macam na nak buka blog....belajar sikit skit sampailah sekarang...tapi dah hampir 3bln still macam dulu juga sebab aku tak reti nak tarik orang...kalau ada orang nak baca...baca
lah...kalau tak de pun tak pe sebab aku tulis untuk aku...aku tak paksa kalau orang menyampah nak baca tak payahlah baca...aku ok jer....

2 comments:

aMyErInAiMiE said...

Wow! Rajin betol kamu update entry yerk? Dah 52 entries dlm bulan ni je? Ishh..kagum tol! Erin sindri rasenye susah nk cecah update byk ni salu. Harap2 kamu maintain mcm ni ek? Lambat laun akan ramai jugak reader u satu hari nnt,usaha tangga kejayaan! Goodluck!

pinky said...

tak sangka dapat 1st comment....tq sangat sudi baca...blog ni mmmg xmenarik lgsg sbb cuma luahan hati yang biasa2 jer...anyway thanks erin...blog u mmg cantik...